x close

Bărbații care au atacat un polițist cu un topor în Mangalia, sub control judiciar pentru 60 de zile

01 Mai 2018   •   15:32
Bărbații care au atacat un polițist cu un topor în Mangalia, sub control judiciar pentru 60 de zile  foto- captură Antena 3

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus marţi instituirea controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cei patru bărbaţi care au atacat un poliţist cu un topor

Potrivit sursei citate, procurorii au decis marţi instituirea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru patru bărbaţi (Ismail Ali Redivan, Ismail Iaşar, Ismail Giocan şi Ismail Ergean Mancu) domiciliaţi în Mangalia, care au fost implicaţi sâmbătă într-un act de agresiune fizică asupra unui poliţist din IPJ Constanţa. Poliţiştii i-au reţinut luni pe cei patru agresori.

Conflictul a izbucnit sâmbătă, 28 aprilie, pe o stradă din Mangalia, fiind cauzat de o şicanare în trafic în care a fost implicată soţia poliţistului. După ce a intervenit în favoarea soţiei sale, cei patru agresori l-au atacat pe poliţist în faţa casei, l-au lovit cu bâte, cu o lopată şi apoi i-au pus viaţa în pericol folosind un topor. În urma prezentării pentru examinare la Serviciul de medicină legală, specialiştii au constatat că a suferit vătămări ce necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Soţia poliţistului susţine că a fost singură în autoturism în momentul în care s-a petrecut altercaţia în trafic iar familia acestuia spune că a fost ameninţată de agresori.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

topor control judiciar
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati