Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbații care au atacat un polițist cu un topor în Mangalia, sub control judiciar pentru 60 de zile

Bărbații care au atacat un polițist cu un topor în Mangalia, sub control judiciar pentru 60 de zile

Bărbații care au atacat un polițist cu un topor în Mangalia, sub control judiciar pentru 60 de zile
Sursa foto: foto- captură Antena 3
01 Mai 2018   •   15:32

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus marţi instituirea controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru cei patru bărbaţi care au atacat un poliţist cu un topor

Potrivit sursei citate, procurorii au decis marţi instituirea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru patru bărbaţi (Ismail Ali Redivan, Ismail Iaşar, Ismail Giocan şi Ismail Ergean Mancu) domiciliaţi în Mangalia, care au fost implicaţi sâmbătă într-un act de agresiune fizică asupra unui poliţist din IPJ Constanţa. Poliţiştii i-au reţinut luni pe cei patru agresori.

Conflictul a izbucnit sâmbătă, 28 aprilie, pe o stradă din Mangalia, fiind cauzat de o şicanare în trafic în care a fost implicată soţia poliţistului. După ce a intervenit în favoarea soţiei sale, cei patru agresori l-au atacat pe poliţist în faţa casei, l-au lovit cu bâte, cu o lopată şi apoi i-au pus viaţa în pericol folosind un topor. În urma prezentării pentru examinare la Serviciul de medicină legală, specialiştii au constatat că a suferit vătămări ce necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Soţia poliţistului susţine că a fost singură în autoturism în momentul în care s-a petrecut altercaţia în trafic iar familia acestuia spune că a fost ameninţată de agresori.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: topor control judiciar
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close