Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care şi-a ucis soţia, găsit mort de poliţişti

Bărbatul care şi-a ucis soţia, găsit mort de poliţişti

Bărbatul care şi-a ucis soţia, găsit mort de poliţişti
03 Oct 2015   •   14:11

Bărbatul de 45 de ani din judeţul Vaslui, acuzat că şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica, s-a sinucis. Poliţiştii l-au găsit în această dimineaţă, la marginea satului în care locuia, după ce l-au căutat timp de trei zile. 

 
Reporterul Antena 3, Roxana Ciucă, explică: 


Sicriul cu trupul neînsufleţit al Ceraselei, femeia măcelărită de soţul său cu trei zile în urmă, va sta alături de cel al bărbatului care i-a luat viaţa. Acesta a fost găsit şi el fără suflare în pădurea din apropierea casei, toate probele indicând o sinucidere. 
 
Sâmbătă seara, cu câteva ore înainte de a fi găsit mort, bărbatul suspectat că şi-a ucis nevasta a făcut o ultimă vizită acasă. Nora lui a fost cea care l-a văzut.
 
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit de un localnic în apropierea locului unde, cu trei zile înainte, îşi abandonase fiica rănită. Omul a alertat imediat poliţia şi le-a anunat şi pe rude. Mama şi fiul bărbatului au fost chemaţi, pentru a ajuta la identificarea cadavrului. 
 
Zilele trecute, anchetatorii au reuşit de câteva ori să localizeze semnalul telefonului mobil al criminalului.  Surse din cadrul anchetei au precizat că acesta i-ar fi trimis fiicei sale un mesaj, în care şi-a cerut iertare şi a spus că regretă cele întâmplate. 
 
În momentul în care şi-a înjunghiat soţia, fiica celor doi a încercat să intervină şi s-o apere pe femeie, însă a fost şi ea rănită grav. Bărbatul a înghesuit trupul fetei în portbagajul maşinii, apoi, cuprins de remuşcări, şi-a sunat fiul cel mare şi i-a spus ce a făcut. Şi-a abandonat fiica pe marginea unui drum şi a fugit. Localnicilor nu le vine nici acum să creadă că vecinul lor a fost în stare să comită o crimă, să-şi rănească grav propriul copil şi apoi să se sinucidă. 
 
Cadavrul bărbatului a fost preluat de criminalişti şi dus la morga spitalului din Valsui, pentru efectuarea necropsiei. Între timp, familia a făcut deja pregătirile pentru înmormântarea soţiei ucise, iar săptămâna viitoare cel care i-a luat viaţa va fi şi el îngropat. 

×
Subiecte în articol: barbat sotia sotie mort politisti
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close