Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul dispărut din Buşteni a fost găsit mort şi în stare de putrefacţie - imagini şocante

Bărbatul dispărut din Buşteni a fost găsit mort şi în stare de putrefacţie - imagini şocante

Bărbatul dispărut din Buşteni a fost găsit mort şi în stare de putrefacţie - imagini şocante
28 Oct 2015   •   19:26

Salvamontiştii din Buşteni, ajutaţi de voluntari, au căutat începând de ieri un bărbat care în urmă cu o săptămână a plecat la pădure să culeagă ciuperci şi nu s-a mai întors acasă, familia acestuia spunând că la locuinţă a venit doar câinele cu care bărbatul plecase.

Din păcate, Salvamont Buşteni a anunţat pe pagina de Facebook că bărbatul a fost găsit, însă era mort şi în stare de putrefacţie. Cauza decesului nu este încă ştiută. 

"Problema gravă este ca din cauza sistemului românesc încâlcit si greu de înțeles, salvamontul a fost anunțat de această disparitie, abia ieri, in condițiile în care barbatul este dispărut de marțea trecută", scrie Salvamont Buşteni, pe pagina de Facebook.

 
ATENTIE, ACESTE IMAGINI POT AFECTA EMOȚIONAL PERSOANELE SENSIBILE !!!Barbatul disparut in urma cu o săptămână, după ce...

Posted by Salvamont Busteni on 28 Octombrie 2015


Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Alexandru Ursu, bărbatul locuia împreună cu concubina sa într-o clădire părăsită de pe strada Telecabinei din Buşteni.

Luni după-amiază, concubina acestuia a venit la Poliţia din localitate şi a anunţat că în 20 octombrie bărbatul a plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors.

×
Subiecte în articol: barbat busteni barbat disparut
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close