Antena 3 CNN Actualitate Locale Un jandarm a fost bătut de un tânăr din Baia Mare, după ce l-a rugat să nu îi blocheze maşina

Un jandarm a fost bătut de un tânăr din Baia Mare, după ce l-a rugat să nu îi blocheze maşina

Bătaie în plină stradă! S-a întâmplat în Baia Mare și totul din cauza unei parcări neregulamentare. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția mascaților.

Un jandarm a fost bătut de un tânăr din Baia Mare, după ce l-a rugat să nu îi blocheze maşina
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   12:15

Incidentul s-a întâmplat ieri după amiază pe o stradă din Baia Mare. Un bărbat în vârstă de 29 de ani a sesizat poliția că a fost agresat fizic pe strada Pășunii din Baia Mare. Mai multe echipaje ale poliției și ale trupelor speciale au intervenit imediat.

Cum bărbatul nu prezenta urme de agresiune polițiștii au început să pună întrebări. Moment în care tânărul a devenit agresiv verbal cu oamenii legii. Imediat a fost încătușat și dus la poliție, unde a fost amendat. Totodată, pe numele lui s-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

De cealaltă parte, bărbatul care practic s-a apărat de cel care a sunat la 112 este un angajat al Jandarmeriei. Acesta i-a cerut agresorului să își mute mașina deoarece blocase o cale de acces. Jandarmul, aflat în timpul liber, s-a apărat de loviturile șoferului nervos, însă tot a ajuns la spitalul județean Baia Mare, pentru îngrijiri medicale. 

Ce spune poliția

”Azi, în jurul orei 15.38, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de un bărbat de 29 de ani din municipiu, despre faptul că a fost agresat fizic pe strada Pășunii. La fața locului, polițiștii au identificat apelantul, care a relatat faptul că în urma unei altercații a fost agresat de către un bărbat pe care nu îl cunoaște.

Bărbatul de 29 de ani nu ar fi prezentat urme vizibile de lovire, iar datorită faptului că la sosirea echipajelor de poliție a devenit agresiv verbal, acesta a fost condus la sediul Poliției.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificată si cealaltă persoană ca fiind un bărbat de 30 de ani din Vadu Izei. Acesta s-a deplasat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Bărbatul de 29 de ani a fost sancționat contravențional conform Legii 61 din 1991. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe", se arată în comunicatul emis de Poliție. 

Ce spune familia celui acuzat

O persoană din familia celui acuzat că a început scandalul aduce acuzații grave la adresa polițiștilor. Aceasta susține că declarațiile polițiștilor sunt minciuni și că, de fapt, bărbatul care s-a ales cu dosar penal este victima.

Tânărul a parcat pe locul acela deoarece nu erau locuri de parcare, în zona aia e cam greu cu locurile de parcare! Smardoiul, i-a zis să mute mașina, el fiind deja în magazin la piese auto iar el i-a zis cu vorba bună să stea un minut!

Jandarmul, care nu era îmbrăcat în jandarm și avea si pulan la el care nu cred că e voie sa îl folosească atunci când nu e in timpul serviciului, că e armă albă, s-a dus după el în magazin și l-a îmbrâncit. Că ei sunt buricul pământului! Trebuie să tăcem în fața lor, în fața unor sclavi. Dreptatea a lăsat-o Dumnezeu!

Păi stați așa, că totul până la un punct. De când are voie un organ de poliție să bată un cetățean și să se comporte așa urât? Asta e România, iar Politia Română îs niște sclavi care se iau de oameni aiurea pe stradă, nu se ocupă de cazuri de care ar trebui să se ocupe!

Se iau de oameni pe stradă și încep sa îi lovească! Legat de ce am spus eu sunt dovezi. Ce declară Poliția e tot o minciună, pentru că e un organ de-al lor implicat, dar dreptatea o face Dumnezeu, nu ei“, a fost mesajul pe care l-a transmis Denisa Râncan, pentru actualmm.ro.

×
Subiecte în articol: Baia Mare bătaie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close