Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu bâte, surprinsă de camerele de supraveghere, într-un bar din Galați. Un bărbat a ajuns la spital

Bătaie cu bâte, surprinsă de camerele de supraveghere, într-un bar din Galați. Un bărbat a ajuns la spital

A fost bătaie generală într-un bar dintr-o comună din județul Galați. Iniţial, doi bărbaţi s-au luat la bătaie după un schimb de replici mai dur, iar apoi totul a degenerat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2023   •   08:09

 Pe În imaginile surpinse pe camerele de supraveghere se vede cum unul dintre cei doi bărbaţi cheamă ajutoare, iar la un moment dat, localul se umple cu alţi indivizi recalcitranţi.

În urma conflicului o persoană a fost răniţă şi transportată la spital, unde a şi rămas internată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”La data de 18 decembrie 2023, în jurul orei 22.50, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi, prin apel S.N.U.A.U. 112, despre faptul că la un bar din satul Barcea, comuna Barcea, judeţul Galaţi ar avea loc un scandal.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar, din cercetări a reieşit că între doi bărbaţi, de 50, respectiv 30 de ani, ar fi avut loc un conflict verbal, cel din urmă chemând telefonic, în locaţia respectivă, alţi trei bărbaţi domiciliaţi în comuna Umbrăreşti, judeţul Galaţi.

Cele trei persoane chemate ar fi pătruns în incinta barului prin forţarea uşii de acces, care era încuiată şi, împreună cu bărbatul 30 de ani, l-ar fi lovit pe cel de 50 de ani în zona capului, provocându-i mai multe leziuni.

Echipajul medical sosit la faţa locului l-a preluat şi transportat pe rănit la spital, unde a rămas internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi lovirea sau alte violenţe”, a transmis Poliția Galați.

×
Subiecte în articol: bătaie bate bar Galați
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close