Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie ca în filme în centrul Craiovei. 7 persoane au fost arestate preventiv

Bătaie ca în filme în centrul Craiovei. 7 persoane au fost arestate preventiv

Bătaie ca în filme în centrul Craiovei. 7 persoane au fost arestate preventiv
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Iul 2017   •   23:56

Pe numele a şapte persoane implicate într-o altercaţie care a avut loc în centrul Craiovei în data de 5 iulie au fost emise miercuri mandate de arestate preventivă pentru 30 de zile pentru lovire sau alte violente şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Potrivit IPJ Dolj, cea de-a opta persoană implicată în aceeaşi altercaţie a fost arestată în urmă cu o săptămână. 

Cei opt au fost implicaţi într-o altercaţie care a avut loc pe 5 iulie în Craiova, la intersecţia străzilor Nicolae Titulescu şi C-tin Brâncuşi, în urma căreia doi bărbaţi au fost agresaţi. 

„Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova, în cooperare cu poliţiştii Secţiei 2 Craiova, au reuşit să identifice toate persoanele prezente (n.red. la scandal), iar pe parcursul cercetărilor au stabilit participaţia penală a fiecăruia în respectiva altercaţie. În sarcina acestora a fost reţinută săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se afirmă într-un comunicat al IPJ Dolj. 

Oamenii legii au emis, miercuri, mandate de arestare pe numele a șase bărbați, toţi din Craiova, iar faţă de un altul s-a emis mandat de arestare preventivă în lipsă. De asemenea, la data de 12 iulie, cea de-a opta persoană, de 24 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. 
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Craiova bătaie altercatie arest preventiv
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close