Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu bâte și răngi între două clanuri, la Ploiești. Oamenii legii au făcut eforturi mari ca să le despartă

Bătaie cu bâte și răngi între două clanuri, la Ploiești. Oamenii legii au făcut eforturi mari ca să le despartă

Două clanuri de romi din Ploiești s-au luat la bătaie cu bâte și răngi și nici măcar polițiștii nu au reușit să-i despartă. Doar când au ajuns la fața locului luptătorii de la SAS s-au mai calmat spiritele, iar agresorii au renunțat la "arme".

Bătaie cu bâte și răngi între două clanuri, la Ploiești. Oamenii legii au făcut eforturi mari ca să le despartă
Sursa foto: Hepta
12 Mai 2020   •   22:36

Unii dintre ei au fugit imediat, iar alții au fost preluați de oamenii legii. Șase persoane au fost duse la audieri, iar altele două au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"Astăzi, în jurul orei 19:20, am fost sesizati cu privire la faptul că, pe strada Capșunelor din municipiul Ploiești, are loc un conflict între mai multe persoane. Din primele verificări s-a stabilit faptul că, între membrii a două familii, a izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se reciproc, verbal si fizic. La fața locului au intervenit cu promptitudine mai multe echipaje de poliție, jandarmi, precum și luptători SAS, care au aplanat în scurt timp conflictul. Toți cei implicați în conflict au fost identificați, la sediul poliției fiind conduse 6 persoane, pentru audiere. Alte două persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al oamenilor legii.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință. Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

×
Subiecte în articol: Ploiești clanuri romi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close