Antena 3 CNN Actualitate Locale Teroare la un coafor din Piteşti. O femeie însărcinată a fost bătută de fostul iubit. Oamenii au sunat la 112

Teroare la un coafor din Piteşti. O femeie însărcinată a fost bătută de fostul iubit. Oamenii au sunat la 112

Teroare într-un coafor din Pitești, acolo unde o angajată gravidă în două luni a fost luată la bătaie şi amenințată de fostul iubit. S-a întâmplat chiar sub ochii colegelor sale, care i-au sărit în ajutor. Una din ele a ajuns la spital.

Teroare la un coafor din Piteşti. O femeie însărcinată a fost bătută de fostul iubit. Oamenii au sunat la 112
Sursa foto: Pexels/Karolina Grabowska
de Claudia Popovici    |    20 Noi 2022   •   16:27

Totul s-ar fi întâmplat după o discuție pe care ar fi avut-o cei doi foști parteneri de viață la salonul de cosmetic din cartierul Trivale, din Piteşti.

Individul a început să amenințe şi să-şi lovească fosta iubită, dar şi pe colega ei, care a intervenit pentru a aplana conflictul.

Una din clientele din salon a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie şi unul medical. 

Atât femeia, în vârstă de 29 de ani, cât și colega ei, în vârstă de 30 de ani, au fost duse la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ambele din fericire, sunt în stare bună.

Agresorul, în vârstă de 35 de ani, a fost imobilizat şi încătușat de poliţişti.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

×
Parteneri
Lista completă cu măsurile fiscale și ce impact vor avea în 2023 şi 2024
x close