Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu lopeți și topoare într-o localitate din Vaslui. Fostul viceprimar al comunei, acuzat că a băgat în spital un tânăr

Bătaie cu lopeți și topoare într-o localitate din Vaslui. Fostul viceprimar al comunei, acuzat că a băgat în spital un tânăr

Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, doi bărbați din Vaslui s-au bătut cu lopeți și topoare, în Banca. Protagoniștii scandalului sunt fostul viceprimar al localității și un alt bărbat, care a ajuns la spital în urma violențelor.

Bătaie cu lopeți și topoare într-o localitate din Vaslui. Fostul viceprimar al comunei, acuzat că a băgat în spital un tânăr
de Georgiana Adam    |    04 Apr 2021   •   12:29

Fostul viceprimar Daniel Alexandru s-a încăierat cu unul dintre membrii familiei Rebegea. Aceștia au oprit căruța în dreptul locuinței fostului viceprimar și au intrat în curte. Acolo a început un scandal de zile mari.

Cei doi bărbați se consideră victime ale atacului. Membrul familiei Rebegea, cel care a intrat în curte peste fostul viceprimar, a ajuns în comă profundă la spital, după o lovitură la cap. Pe de altă parte, fostul viceprimar susține că el a fost atacat, iar bărbatul băgat în spital s-a aflat în postura de agresor.

"Ambulanța și SMURD-ul au fost solicitate să intervină în localitatea Banca, acolo unde la intrarea în sat avea loc un conflict între mai multe persoane. La locul solicitării au fost găsite o persoană de sex feminin, în vârstă de 56 d eani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral cu o scurtă pierdere a stării de cunoștință și un bărbat în vârstă de 31 de ani care prezenta un traumatism cranio – cerebral grav, aflat în comă profundă. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui", a declarat pentru Antena 3, medicul Dan Ungureanu, din cadrul SJU Vaslui.

Poliția a deschis o anchetă

"În cauză polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și disctrugere", a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui.

×
Subiecte în articol: bătaie Vaslui
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close