Antena 3 CNN Actualitate Locale A început bătălia pentru locurile de parcare din marile oraşe! Cum şi-au găsit şoferii maşinile - VIDEO

A început bătălia pentru locurile de parcare din marile oraşe! Cum şi-au găsit şoferii maşinile - VIDEO

Românii îşi cumpără două-trei maşini pe familie, dar nu au unde sa le parcheze. Criza locurilor de parcare duce uneori la un război cu arme casnice intre şoferi. În Craiova, un bărbat şi-a găsit parbrizul acoperit cu unt, iar ştergătoarele unse cu untură, iar în Târgu Jiu mai multe autoturisme au fost atacate cu ouă. Autorităţile ridică din umeri şi îi roagă pe şoferi să trateze criza cu răbdare.

A început bătălia pentru locurile de parcare din marile oraşe! Cum şi-au găsit şoferii maşinile - VIDEO
Sursa foto: Captură: Antena 3
20 Ian 2020   •   11:58

Ca să-şi convingă rivalul care i-a ocupat locul de parcare să-şi mute maşina, un şofer din Târgu-Jiu a pornit o bătălie cu ouă şi hârtie lipită pe parbriz.

Vânătoarea locurilor de parcare se duce cu arme diferite. Unii blochează trotuarul din faţa casei cu găleţi, alţii pun afişe în drum sau folosesc sisteme de blocare manuală, pe care le prind direct în asfalt, fără să aibă vreo autorizaţie de la Primărie. Poliţia i-ar putea amenda, dar sunt prea mulţi, iar poliţişti prea puţini să verifice străzile zilnic.

Pentru ca maşinile să nu sufoce oraşul, accesul lor ar putea fi restricţionat în curând în zona centrală. Măsura va aglomera şi mai mult restul cartierelor unde parcarea e de ani întregi calvarul zilnic al proprietarilor de maşini. O soluţie există, dar e de lungă durată şi nici bani nu sunt pentru ea. Construirea de parcări pe malurile Jiului.

Alt oraş, aceeaşi problemă. Într-o parcare aglomerată din Craiova, un şofer şi-a găsit parbrizul acoperit cu unt, iar ştergătoarele unse cu untură.

A început bătălia pentru locurile de parcare din marile oraşe! Cum şi-au găsit şoferii maşinile

 

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close