Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu pumnii în Primăria Iași. Un angajat a ajuns la Urgență

Bătaie cu pumnii în Primăria Iași. Un angajat a ajuns la Urgență

Bătaie cu pumnii în Primăria Iași. Un angajat a ajuns la Urgență
de M.Z.    |    26 Ian 2017   •   14:21

Un funcţionar din Primăria Iaşi a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce a fost lovit cu pumnul de un coleg de birou, Comisia de Disciplină din instituție fiind convocată de urgenţă pentru a analiza incidentul şi a decide eventuale sancţiuni, informează News.ro.

Potrivit unor surse din primărie, conflictul între cei doi funcţionari ar fi pornit după ce unul dintre aceştia nu ar fi imprimat la xerox un ordin de serviciu. Cei doi angajaţi ai Primăriei Iaşi, Valentin Mocanu şi Gabriel Ghergheşanu, lucrează la Biroul de Reglementare Transporturi Urbane. În urma unei discuţii în contradictoriu, Mocanu l-a lovit cu pumnul în faţă pe Ghergheşanu, fiind necesară intervenţia unui echipaj al Ambulanţei Iaşi.

"La faţa locului, a fost trimis un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru un bărbat de 60 de ani cu traumatism cranio-facial. După evaluare şi asistenţă medicală de urgenţă, a fost transportat la Spitalul de Neurochirugie”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

×
Subiecte în articol: Iași bătaie
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close