Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu săbii, bâte și pietre în parcarea unui supermarket din Balș. Mai multe persoane au fost rănite (VIDEO)

Bătaie cu săbii, bâte și pietre în parcarea unui supermarket din Balș. Mai multe persoane au fost rănite (VIDEO)

Bătaie cu săbii, bâte și pietre în parcarea unui supermarket din Balș. Mai multe persoane au fost rănite (VIDEO)
Sursa foto: foto- Youtube
08 Apr 2019   •   21:44

Mai mulți bărbați s-au bătut între ei, în parcarea unui supermarket din Balș, cu săbii, bâte și pietre

Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe internet. 

Aproximativ opt persoane au participat la acest conflict. Cinci dintre ele au fost identificate și au ajuns la audieri, iar două persoane au fost duse la spital. 

″În aceasta după-amiază, am fost sesizați prin 112 despre faptul că, în orașul Balș, a avut loc o altercație între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fata locului și au identificat mai multe dintre persoanele implicate, acestea fiind conduse la audieri. Din primele date se pare că este vorba despre un conflict spontan. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în eveniment și a stabilirii situația de fapt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, potrivit gazetanoua.ro.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au ridicat un pistol cu bile şi un obiect asemănător cu o sabie, dar fără margini ascuţite. Aceste arme nu ar fi fost folosite iar pistolul cu bile ar fi căzut în urma altercaţiei.

×
Subiecte în articol: bătaie pietre Supermarket
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close