Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu drujba şi levierul între doi bărbaţi din Cluj. Unul din ei a ajuns la spital

Bătaie cu drujba şi levierul între doi bărbaţi din Cluj. Unul din ei a ajuns la spital

Bătaie ca în filme într-o comună din Cluj. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie cu drujba şi levierul. Conflictul s-a terminat cu spitalizare şi dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Bătaie cu drujba şi levierul între doi bărbaţi din Cluj. Unul din ei a ajuns la spital
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    14 Iun 2021   •   21:18

Incidentul a avut loc vineri seara în comuna Râșca, judeţul Cluj, între doi bărbaţi în vârstă de 40 şi 55 de ani.

Totul a pornit de la o discuție în contradictoriu purtată în faţa locuinței bărbatului de 55 de ani. Până la bătaie a mai fost doar un pas.

Orbiți de furie, cei doi indivizi şi-au ales armele şi s-au hotărât să îşi facă singuri dreptate, sub privirile șocate ale vecinilor.

Unul a ales drujba, cu care a început să amenințe virulent, în timp ce celălalt a luat repede un levier cu care a trecut la acţiune.

Alarma a fost dată chiar de bărbatul de 55 de ani care, după ce a scăpat din ploaia de lovituri, a anunţat poliţia că vecinul său l-a agresat fizic.

„La fața locului a intervenit și un echipaj medical, bărbatul de 55 de ani fiind transportat la o unitate de specialitate în vederea acordării îngrijirilor medicale”, informează IPJ Cluj, potrivit presei locale.

Acum, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Cluj bătaie barbati drujba levier
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close