Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie între doi farmaciști din Tulcea, în timpul serviciului. Au intervenit jandarmii să îi despartă

Bătaie între doi farmaciști din Tulcea, în timpul serviciului. Au intervenit jandarmii să îi despartă

Doi farmaciști din Tulcea s-au lovit cu pumnii și picioarele, în timpul programului de lucru. Au intervenit jandarmii, întrucât nimeni nu a reușit să-i despartă pe cei doi.

Bătaie între doi farmaciști din Tulcea, în timpul serviciului. Au intervenit jandarmii să îi despartă
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2022   •   18:08

Miercuri, în jurul prânzului, un apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 a solicitat intervenția jandarmilor tulceni la una din farmaciile din Tulcea. Farmacista șefă a cerut sprijinul jandarmilor, sesizând că doi colegi se lovesc reciproc cu pumnii și picioarele.

Jandarmii ajunşi la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârieturi la nivelul feței, declarând că a avut un schimb de replici cu colega sa. De aici nu a fost decât un pas până la jigniri, amenințări și lovituri între cei doi.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia. Bărbatul a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârieturi la nivelul feței.

Cei doi farmacişti s-au bătut cu pumnii și picioarele, fiind necesară intervenția jandarmilor

Faramaciştii implicați în scandal au refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

×
Subiecte în articol: bătaie farmacişti Tulcea jandarmi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close