Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie filmată într-un magazin din Buzău, după ce un client a fost rugat de un agent de pază să îşi pună masca

Bătaie filmată într-un magazin din Buzău, după ce un client a fost rugat de un agent de pază să îşi pună masca

Bătaie filmată de o cameră de supraveghere într-un magazin din Buzău, după ce un client a fost rugat de un agent de pază să îşi pună masca de protecţie.

Bătaie filmată într-un magazin din Buzău, după ce un client a fost rugat de un agent de pază să îşi pună masca
Sursa foto: Antena 3
de Adrian Bonciu    |    14 Ian 2022   •   12:19

Totul s-a întâmplat zilele trecute într-un magazin situat în zona Gara Buzău. Doar intervenția agenților firmei de pază și reacțiile inspirate ale celorlalți clienți au făcut ca scandalul să nu aibă urmări grave.

Întregul episod a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului și de clienți cu telefoanele mobile. 

Scandalul a izbucnit în momentul în care un individ a intrat în magazin fără a purta mască. Unul dintre agenții de pază ai magazinului i-a atras atenția că sunt multe persoane în magazin și l-a rugat să își pună mască. 

Acesta a fost momentul în care tânărul s-a dezlănțuit, lucru care se poate observa și pe imagini.

Mai întâi, a lovit agenții de pază ai magazinului, după care a lovit violent un bărbat în vârstă și i-a rupt hainele de pe el.

În cele din urmă, angajații magazinului și un client au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de intervențe, alarmate prin activarea butonului de panică.

Întregul moment a speriat clienții magazinului, iar pe filmare o femeie chiar spune că dacă individul ar fi avut un cuțit la el făcea ravagii.

Bărbatul a fost scos afară din magazin, iar agenții de pază l-au predat polițiștilor și jandarmilor. Chiar și în prezența acestora, individul continua să fie agresiv verbal și chiar se împingea cu unii dintre ei.

Incidentul de la gară, din fericire, nu a avut urmări grave, însă oamenii s-au speriat.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close