Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu pumni și picioare între mai mulți tineri pe plaja din Vama Veche

Bătaie cu pumni și picioare între mai mulți tineri pe plaja din Vama Veche

Mai mulți tineri care petreceau pe plaja din Vama Veche au fost implicați într-o bătaie generală, în această dimineață. Scenele violente au fost surprinse cu telefonul mobil de cei care se aflau în zonă.

Bătaie cu pumni și picioare între mai mulți tineri pe plaja din Vama Veche
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    27 Iun 2020   •   19:40

Scandalul a izbucnit, în această dimineață, în timp ce tinerii petreceau pe plajă, mulți dintre ei fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Pe imaginile surprinse de martori se poate observa cum tinerii încep să se lovească reciproc cu pumnii.

Totuși, nimeni nu a fost rănit grav, astfel că nu a fost solicitată intervenția echipajelor medicale.

De asemenea, niciunul dintre tinerii implicați în bătaia generală de pe plaja din Vama Veche nu a depus plângere la Poliție.

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, va comunicăm faptul că, din primele informatii, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan. 

Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment.

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului Vama Veche - 2 Mai s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

×
Subiecte în articol: Vama Veche
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close