Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie în faţa unei şcoli din Alexandria. „Scandalul a apărut între nişte femei care veniseră să-şi ia copiii de la şcoală”

Bătaie în faţa unei şcoli din Alexandria. „Scandalul a apărut între nişte femei care veniseră să-şi ia copiii de la şcoală”

Bătaie în faţa unei şcoli din Alexandria. „Scandalul a apărut între nişte femei care veniseră să-şi ia copiii de la şcoală”
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
18 Oct 2018   •   18:36

Şapte femei s-au bătut, joi, în faţa Şcolii „Mihai Viteazu” din Alexandria, incidentul având loc sub ochii copiilor. Femeile au aruncat cu sticle şi au folosit cuvinte obscene, iar poliţiştii le-au ridicat şi le-au dus la audieri.

„Scandalul a apărut între nişte femei care veniseră să-şi ia copiii de la şcoală. Sunt părţi ale unor clanuri din Alexandria, între care există un conflict mai vechi. Ele s-au luat la ceartă, una dintre ele a aruncat cu sticle. A fost o bătaie între femei, practic. Au aruncat cu cioburi, cu sticle. Copiii lor nu erau prezenţi, dar alţii e posibil să fi fost. Am înţeles că erau patru femei de-o parte şi trei de cealaltă parte. Poliţiştii s-au autosesizat, au întocmit dosar penal pentru tulburararea ordinii şi liniştii publice şi fac audieri”, a spus Dragole.

Directorul şcolii, Cristea Armeanu, a spus, la rândul său, că cele şapte femei au încercat chiar să forţeze intrarea în şcoală şi admite că scandalul a fost văzut de copii.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: bătaie alexandria şcoală copii
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close