Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu o mătură şi un poloboc, între o femeie şi doi bărbaţi, în scara unui bloc din Brăila

Bătaie cu o mătură şi un poloboc, între o femeie şi doi bărbaţi, în scara unui bloc din Brăila

O femeie şi doi bărbaţi au fost implicaţi într-o bătaie în care au fost folosite o mătură şi un poloboc, în scara unui bloc din Brăila.

Bătaie cu o mătură şi un poloboc, între o femeie şi doi bărbaţi, în scara unui bloc din Brăila
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dani Amariei
de Alin Tarnovschi    |    26 Ian 2022   •   11:16

Bătaia a avut loc săptămâna trecută, vineri, după-amiază, atunci când o femeie în vârstă de 37 de ani s-a întâlnit pe scara blocului din cartierul Hipodrom din Brăila cu un vecin cu care are un conflict mai vechi.

Potrivit declaraţiilor oficiale, bărbatul ar fi înjurat-o pe femeie, iar aceasta, care avea o mătură în mână, l-a lovit pe bărbatul de 36 de ani în cap.

Ulterior, femeia ar fi fost, la rândul ei, agresată de vecin, apoi l-a chemat în ajutor pe iubit, un tânăr de 26 de ani.

Acesta din urmă a intervenit şi a încercat să îl pună la punct pe vecinul care i-a lovit iubita, însă, la rândul său, a fost lovit în cap cu un poloboc. Între timp, femeia a sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Jandarmeriei, dar şi o ambulanţă şi un echipaj SMURD.

"Conflictul între apelantă și vecinul său, în vârstă de 36 de ani, era unul mai vechi. Vineri, pe scara blocului, bărbatul i-ar fi adresat injurii femeii, aceasta l-ar fi lovit cu o mătură, iar bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței.

În conflict a intervenit și concubinul femeii, în vârstă de 26 de ani, care l-ar fi lovit pe vecin cu pumnul peste față. Acesta din urmă a ripostat cu un poloboc, spărgându-i capul tânărului de 26 de ani. Cei doi bărbați au fost transportați la spital, pentru evaluarea stării de sănătate și pentru a primi îngrijirile medicale necesare”, au transmis jandarmii brăileni, potrivit obiectivbr.ro.

Atât vecinul, cât şi iubitul femeii au fost amendaţi cu 900 de lei, respectiv 1500 de lei, iar mai departe, cercetările pentru lovire sau alte violenţe au fost preluat de poliţişti.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close