Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie între doi medici, în fața pacienților, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. De la ce a pornit scandalul

Bătaie între doi medici, în fața pacienților, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. De la ce a pornit scandalul

Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Buzău, după ce doi medici ai secţiei de Chirurgie Plastică s-au luat la bătaie. Scandalul a izbucnit după ce unul dintre doctori i-a reproșat celuilalt că este nepriceput, deoarece Facultatea pe care a terminat-o nu este bună.

Bătaie între doi medici, în fața pacienților, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. De la ce a pornit scandalul
Sursa foto: Getty images
de Mia Lungu    |    03 Aug 2022   •   08:43

Este anchetă internă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după ce doi medici din cadrul secţiei de Chirurgie Plastică s-au luat la bătaie. Totul s-ar fi întâmplat pe secție, sub privirile pacienților și a cadrelor medicale.

Medicul Alexandru Mahovici a spus că a fost lovit cu pumnii şi palmele după o ceartă cu doctorul Mihai Tache, și că nu se afla la prima altercaţie cu acesta.

Mahovici a declarat că, fiind din Republica Moldova, colegul său i-a reproşat frecvent că e un medic nepriceput deoarece facultatea pe care a terminat-o nu e una bună. Protagoniştii scandalului vor ajunge în faţa Comisiei de Disciplină.  

"Conducerea s-a autosesizat şi a dispus efectuarea cercetării evenimentului iar în funcţie de rezultatul acesteia se vor dispune măsuri în consecinţă. Facem precizarea că Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se disociază de astfel de comportamente şi are toleranţă zero faţă de acestea", a transmis conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, potrivit Adevarul.

×
Subiecte în articol: bătaie medici pacienti SJU Buzău
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close