Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie între poliţiştii din Bihor la aniversarea unui șef de post. Bătăușii sunt acum anchetați de superiori

Bătaie între poliţiştii din Bihor la aniversarea unui șef de post. Bătăușii sunt acum anchetați de superiori

Bătaie ca în filme între poliţişti. Un scandal monstru a izbucnit la ziua de naştere a unui şef din poliţie unde erau invitate peste 150 de persoane printre care şi politicieni şi oameni de afaceri, la un local din Bihor. Spre dimineaţă, doi dintre petrecăreţi s-au certat, iar până la bătaie a fost doar un singur pas.

Bătaie între poliţiştii din Bihor la aniversarea unui șef de post. Bătăușii sunt acum anchetați de superiori
Sursa foto: Hepta
de Andrei Naiţă    |    07 Apr 2023   •   13:25

Scandalul a început de la discuţii mai aprinse între ajutorul șefului de Post din Lazuri de Beiuș şi un poliţist din localitatea Rieni, judeţul Bihor.

Disputa dintre cei doi a început în jurul orei 3:00 noaptea, când, petrecerea la care au fost invitaţi poliţişti, primari, viceprimari, consilieri locali, dar şi oameni de afaceri din zonă, era în plină desfăşurare.

Martorii spun că cei doi protagonişti au început să se certe, apoi să se înjure reciproc, iar în scurt timp, totul a degenerat într-o adevărată încăierare în care s-au împărţit pumni şi picioare.

Au existat şi victime colaterale printre invitaţii care au încercat să-i despartă pe bătăuşi.

Citeşte şi: Allin, "regele TikTok-ului", pus la pământ și arestat chiar în timpul unui live

Presa locală relatează că inclusiv primarul comunei Cărpinet ar fi fost lovit în timpul altercaţiei.

Nimeni nu a reclamat bătaia generală, însă, totuşi, cazul a ajuns în atenţia Inspectoratului de Poliţie Bihor.

Există o verificare internă dispusă de conducerea poliţiei pentru că agenţii au încălcat statutul poliţistului care îi obligă să aibă un comportament decent şi în afara programului, astfel încât să nu compromită instituţia din care fac parte şi prestigiul funcţiei.

×
Subiecte în articol: Bihor bătaie politisti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close