Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu pumni și picioare la un magazin din Gorj. Mai mulți bărbați au fost reținuți

Bătaie cu pumni și picioare la un magazin din Gorj. Mai mulți bărbați au fost reținuți

Opt bărbaţis-au lovit cu pumnii şi picioarele, în faţa unui magazin din judeţul Gorj. Autoritățile au interveni de urgență, iar scandalagiii au fost reținuți.

Bătaie cu pumni și picioare la un magazin din Gorj. Mai mulți bărbați au fost reținuți
Sursa foto: Foto: Poliția Româna/Facebook
23 Apr 2020   •   11:38

Potrivit Poliţiei Gorj, scandalul ar fi fost provocat de doi localnici din comuna Ţânţăreni, în faţa unui magazin din localitate. În timp ce s-au bătut cu pumnii şi picioarele, cei opt bărbaţi au spart un geam al supermarketului. În urma audierilor, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 47 de ani, din comuna Ţânţăreni, doi tineri de 37 şi 40 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj şi un bărbat de 47 de ani, din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi, au fost reţinuţi, miercuri seara, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în cursul zilei de ieri, aceştia, aflându-se pe raza comunei Ţânţăreni, în apropierea unei societăţi comerciale, în urma unui conflict spontan ar fi exercitat acte de violenţă unul împotriva celuilalt, fiind distrus totodată şi un geam al magazinului. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti", a declarat, corespondentului Mediafax, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Înainte de fi duşi în arest, cei opt bărbaţi au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei, pentru că au ieşit din casă fără declaraţia pe propria răspundere, încălcând ordonanţa militară nr. 3/2020.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close