Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie la școala din Desești, județul Maramureș, după ce o consilieră locală a aflat că soțul o înșela cu femeia de serviciu: "Tu să-mi lași bărbatul în pace!"

Bătaie la școala din Desești, județul Maramureș, după ce o consilieră locală a aflat că soțul o înșela cu femeia de serviciu: "Tu să-mi lași bărbatul în pace!"

Incident grav astăzi la Școala Generală din comuna Desești, județul Maramureș. Două femei s-au luat la bătaie la intrarea în școală.

Bătaie la școala din Desești, județul Maramureș, după ce o consilieră locală a aflat că soțul o înșela cu femeia de serviciu: "Tu să-mi lași bărbatul în pace!"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    Vasile Dale    |    16 Ian 2023   •   16:48

Față în față s-au aflat: femeia de serviciu a școlii și o consilieră locală din Desești. Motivul este unul halucinant: soțul consilierei, angajat al ISU Maramureș, ar avea o aventură cu femeia de serviciu.

Conform informațiilor noastre se pare că profesorul de sport ar fi intervenit pentru a le despărți. Poliția din Ocna Șugatag dar și un echipaj SMURD de la Sighetu Marmației au intervenit.

Polițiștii au deschis un dosar penal dar au plicat și o sancțiune contravențională de 3.000 de lei.

S-au luat de cap la ușa de la intrare în școală

"Da am auzit despre incident, se vorbește în sat. Din câte știu eu doamna consilier ar fi mers la școală după ce ar fi aflat că soțul ei ar avea o aventură cu femeia de serviciu. Doamna consilier l-ar fi urmărit până la școală. Culmea e că doamna consilier a propus-o pe femeia de serviciu să o înlocuiască pe cealaltă pe perioada maternității și acum asta îi i-a bărbatul.

Agresiunea a fost în holul școlii. Ea a mers în școală și i-a spus 'tu să îmi lași bărbatul în pace'. Și a vrut să iasă afara din școală. Cealaltă ar fi mers după ea, a ajuns-o din urmă. Și apoi s-au luat de cap, acolo la intrare" ne-a declarat Gheorghe Bohotici, primarul comunei Desești.

Ce spune Poliția

Poliția confirmă incidentul. Apelul la Serviciul 112 a fost dat la ora 11.28 de femeia de serviciu.

"La fața locului colegii au identificat apelanta, o femeia în vârstă de 32 de ani din Desești. Aceasta a relatat că în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu în unitatea de învățământ o femeie în vârstă de 52 de ani a agresat-o fizic, cu palmele peste față și tragând-o de păr. Un echipaj SMURD a transportat victima la spitalul din Sighetu Marmației pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au sancționat-o contravențional la Legea 61/1991 cu suma de 3.000 de lei pe femeia în vârstă de 32 ani pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora.

Totodată polițiștii continua cercetările și într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close