Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie violentă în Ploiești. Atacatorul s-a dezbrăcat complet

Bătaie violentă în Ploiești. Atacatorul s-a dezbrăcat complet

Bătaie violentă în Ploiești. Atacatorul s-a dezbrăcat complet
18 Iul 2019   •   08:13

Bătaie în plină stradă, urmată de un spectacol de exhibiţionism, în Ploieşti. Un individ s-a dezbrăcat complet după ce, împreună cu un amic, a luat la bătaie doi trecători. Ca să-l calmeze poliţiştii au fost nevoiţi să-l imobilizeze. Cei doi scandalagii s-au ales cu amenzi de 2.500 de lei fiecare, iar bărbatului care a umblat dezbrăcat pe stradă i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi pentru lovire.

Poliţiştii au fost sesizaţi, prin 112, de locatarii unui bloc din apropierea unei săli de jocuri, deranjaţi de scandalul care tocmai se iscase. Tânărul de 26 de ani din imagini şi amicul său au luat la bătaie, fără nici un motiv alţi doi tineri care ieşeau dintr-o sală de jocuri. Până la sosirea poliţiştilor, tânărul s-a dezbrăcat şi a făcut scandal. Agenţii au fost obligaţi să-l încătuşeze. 

La sosirea echipajelor, poliţiştii au găsit o persoană implicatî în scandal, dezbrăcată şi nu era cunoscută cu probleme psihice. 

Victimele celor doi agresori, de 21 şi de 24 de ani, au fost transportate la spital. Bărbatul dezbrăcat a continuat spectacolul şi încinta secţiei de poliţie. 

Poliţiştii îl vor duce pe scandalagiu în faţa procurorului de caz, care va decide dacă îl va prezenta în faţa unui judecător pentru arestare preventivă. 

×
Subiecte în articol: bătaie Ploiești bătaie trecatori politistii
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close