Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum a plătit un bătrân peste 300.000 de lei pentru servicii amoroase. Poliţia a descâlcit o adevărată telenovelă cu 278 de episoade

Cum a plătit un bătrân peste 300.000 de lei pentru servicii amoroase. Poliţia a descâlcit o adevărată telenovelă cu 278 de episoade

Telenovelă într-o comună din Vrancea unde un bărbat de 76 de ani a dezvăluit ca a fost înșelat timp de doi ani de o femeie căreia i-a trimis sume de bani în valoare totală de 308.650 lei. Dacă iniţial părea doar o escrocherie, între cei doi s-a dovedit a fi şi o poveste de amor.

Cum a plătit un bătrân peste 300.000 de lei pentru servicii amoroase. Poliţia a descâlcit o adevărată telenovelă cu 278 de episoade
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Dima    |    23 Feb 2022   •   08:39

Din ianuarie 2016 până în iulie 2018, un bătrân din comuna Țifești din județul Vranceade a fost escrocat în mod repetat de către o femeie care îi promitea diverse favoruri. Până într-o zi când omul a ajuns la limită şi a depus plângere la poliție, iar oamenii de ordine au organizat un flagrant.

În momentul în care femeia (C. M.) a primit de la acesta un nou pachet cu bani, polițiștii au descins și au ridicat-o pentru audieri. În urma anchetei derulate s-a stabilit că victima a fost determinată de femeie să îi trimită diverse sume de bani de nu mai puţin de 278 de ori! 

Bătrânul punea banii într-o pungă de plastic în care depozita și bunuri alimentare și le trimitea cu microbuzul la adresele indicate de femeie, în București sau Ploiești. El a declarat la poliție că a fost convins să trimită banii pentru intervenții chirurgicale, pentru înmormântarea tatălui și mamei biologice a femeii, pentru acte notariale, cărți funciare pentru dezmembrări terenuri, pentru reparații la mașină și apartamentul din București.

S-a mai folosit și de metoda ”accidentul”, în sensul că a cerut bani pentru a rezolva problemele unei persoane foarte cunoscute care ar fi suferit sau a provocat un accident de mașină.

Bătrânul a ținut o evidență strictă a banilor trimiși, dar a susținut că după mai bine de doi ani a decis să nu îi mai trimită bani pentru că nu i-a mai răspuns la telefon. Aşa a ajuns să facă plângere la poliție.

Femeia a fost trimisă în judecată în 2019, dosarul aflându-se pe rolul Judecătoriei Panciu. Alături de ea, în dosar sunt judecate și două fete minore, dintre care una este fiica femeii, sub acuzaţia de complicitate la înșelăciune, în sensul că au ajutat la inducerea în eroare a bătrânului.

Servicii amoroase contra-cost, timp de 16 ani

Femeia s-a fi angajat, inițial, să îi restituie banii și pentru a dovedi că este o persoană de încredere i-a garantat ca este proprietara unei suprafețe de 100 ha pădure, a unui service auto în Ploiești și a unui apartament.

Surpriza a venit când aceasta a respins acuzațiile declarând că banii reprezintă plata serviciilor sexuale de care ar fi beneficiat bărbatul timp de 16 ani! 

”A întreținut relații contra cost cu mine timp de 16 ani. Îmi cerea socoteală cu privire la locurile unde am fost, ce am făcut și cu cine”, a declarat aceasta, completând că a fost deseori văzută noaptea intrând în casa bărbatului. În final aceasta ar fi recunoscut că a primit de la bătrân suma de 60.000 de lei, pe care ar vrea să o restituie pentru a scăpa, având în vedere că banii i-au fost împrumutați bătrânului de către cei trei copii ai lui.

Pentru ca telenovela să fie completă, pe parcursul anului 2020 a existat și un proces privind paternitatea uneia din fiicele femeii, trimisă în judecată pentru complicitate la înșelăciune. Expertiza ADN a dezvăluit că tatăl fetei este nimeni altul decât bătrânul înșelat, notează ziare.com.

×
Subiecte în articol: Vrancea escrocherie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close