Antena 3 CNN Actualitate Locale Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri participă la căutarea unui bătrân dispărut într-o pădure din Botoşani

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri participă la căutarea unui bătrân dispărut într-o pădure din Botoşani

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri participă, sâmbătă, la o misiune de căutare a unui bătrân de 78 de ani care a dispărut în pădurea de pe raza comunei Vorona din judeţul Botoşani.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri participă la căutarea unui bătrân dispărut într-o pădure din Botoşani
Sursa foto: ISU Botosani
de Silvia Preda    |    03 Sep 2022   •   14:36

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, bărbatul a părăsit în mod voluntar domiciliul, vineri dimineaţă, pentru a se deplasa în pădurea din extravilanul localităţii Vorona, iar până în prezent nu a revenit.

"Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", a transmis Nenişcu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu, a informat că 30 de pompieri, cu două şenilate, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, participă la căutarea bărbatului de 78 de ani.

Bătrân dispărut într-o pădure din Botoşani

"Verificările se desfăşoară atât în pădure, cât şi în zonele adiacente, suprafaţa scotocită fiind de aproximativ 11 kilometri pătraţi. Alături de pompieri, jandarmi şi voluntari, la căutari participă şi persoane care cunosc pădurea, ocupându-se cu transportul şi manipularea masei lemnoase", a precizat Dorina Lupu.

Bărbatul dispărut se numeşte Constantin Mariţanu, are înălţimea de aproximativ 1,70 metri, greutatea de 70 de kilograme, ochii căprui şi părul grizonat. La momentul dispariţiei, purta îmbrăcăminte de culoare închisă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Botoșani disparut Vorona padure
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close