x close

Bărbatul dispărut de patru zile de la Spitalul din Călărași, găsit mort

03 Dec 2015   •   12:40
Bărbatul dispărut de patru zile de la Spitalul din Călărași, găsit mort Foto: youtube.com
UPDATE 12.40 - Bătrânul din Călăraşi, care a dispărut din Spitalul Judeţean, a fost găsit mort, joi după-amiază.

El a fost descoperit într-un pârâu din apropierea unității medicale. Bărbatul a dispărut fără acte şi fără telefon, doar în pijama şi papuci, în urmă cu patru zile.

Polițiștii care l-au găsit au spus că bărbatul era în mijlocul pârâului și i se vedea doar căciula. După ce l-au scos din apă, oamenii legi au văzut că bătrânul era îmbrăcat cu pijamale, așa cum fusese dat dispărut.

______________________________________

Știrea inițială 09.06

Un bătrân din Călăraşi a dispărut din Spitalul Judeţean. Nimeni nu l-a văzut plecând şi nu apare pe niciuna din camerele de supraveghere. 
 
Bărbatul a dispărut fără acte şi fără telefon, doar în pijama şi papuci. De patru zile, singura care îl caută este familia. 
 
Managerul spitalului susţine că pacienţii nu sunt internaţi sub pază şi că angajaţii spitalului nu au cum să-i supravegheze non-stop. 
Bătrânul are 73 de ani. Vinerea trecută, a ajuns la spital, cu probleme la plămâni. A rămas internat, iar duminică după-amiază şi-a sunat fiul pentru ultima oară, de pe telefonul unui alt pacient. 
 
Fiul bătrânului a mers şi la poliţie, dar nici aici nu a găsit susţinere. Acum, familia îşi caută bunicul pe cont propriu, pe străzi, prin gări şi autogări. 
 
Dumitru Ghiţă are 1,65 de metri, păr grizonant şi ochi căprui. Purta, în momentul dispariţiei, doar o pijama şi papuci de casă. 

 

Citeşte mai multe despre:

batran disparut spital Calarasi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati