Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 88 de ani a căzut într-o fântână adâncă, în Suceava. Ce au făcut pompierii pentru a-l salva este aproape incredibil

Un bărbat de 88 de ani a căzut într-o fântână adâncă, în Suceava. Ce au făcut pompierii pentru a-l salva este aproape incredibil

O intervenție dramatică pentru salvarea unei persoane vârstnice care a căzut într-o fântână a avut loc joi după-amiază în județul Suceava.

Un bărbat de 88 de ani a căzut într-o fântână adâncă, în Suceava. Ce au făcut pompierii pentru a-l salva este aproape incredibil
Sursa foto: ISU Suceava
de Paul Ciurari    |    25 Feb 2021   •   16:46

Salvatorii au fost chemați în satul Mironu, comuna Valea Moldovei, unde un bărbat de 88 de ani căzuse într-o fântână din tuburi, având o lungime totală de 22 de metri.

Intervenția a fost îngreunată de faptul că fântâna era îngustă, cu un diametru la suprafață de doar 50 de centimetri și mai redus către bază, construcția având forma unui con.

Pompierii au apelat la un voluntar din localitate

În această situație, pompierii militari au echipat si au asigurat un voluntar din localitate. Acesta avea o talie care i-a permis să se strecoare în fântână și să ajungă la victimă.

După ce voluntarul a coborât în fântână și a asigurat bătrânul, cei doi au fost extrași la suprafață de pompieri.

Victima, în stare de semiconștiență, a fost preluată de către echipajul de prim ajutor, care i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul a fost predat echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

×
Subiecte în articol: batran fantana Suceava
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close