Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bătrân din Constanța a murit după ce a fost împins în stradă în fața unei mașini de un tânăr cu care se certase în autobuz

Un bătrân din Constanța a murit după ce a fost împins în stradă în fața unei mașini de un tânăr cu care se certase în autobuz

Gest șocant făcut de un tânăr din Constanța. A lovit un bătrân doar că să îi dea o lecție, pentru că l-ar fi înjurat, iar acum riscă ani grei de pușcărie. Omul a murit la spital. Acum tânărul este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. 

Un bătrân din Constanța a murit după ce a fost împins în stradă în fața unei mașini de un tânăr cu care se certase în autobuz
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Cătălina Buzoianu    |    21 Aug 2022   •   10:06

Incidentul s-a petrecut ziua în amiaza mare, sob ochii îngroziți ai trecătorilor dintr un cartier din Constanța. Înițial cei doi se aflau într-un autobuz, iar agresorul susține că bărbatul l-ar fi înjurat și l-ar fi jignit în repetate rânduri.

Când au coborât amândoi în stație, lucrurile au degenerat iar tânărul l-ar fi lovit pe bărbat, iar mai apoi l-a împins înspre șosea. În cădere omul a fost lovit de o mașină care trecerea în acel moment iar șoferul nu a mai putut evita impactul. 

Bărbatul a suferit mutiple traumatisme și din cauza loviturilor grave a intrat în comă. A fost transportat la spitalul județean însă a intrat în stop cardio respirator și în ciuda tuturor eforturilor, a decedat. 

"Am fost solicitați prin 112  pentru un acc rutier.  La fața locului s-au deplasat un echipaj Smurd și unul SAJ cu medic. A fost găsit un pacient în comă, i s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Județean pentru supraveghete și investigații suplimentare", a precizat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Cercetările au fost preluate de polițiști care la scurt timp după incident l-au identificat pe tânărul agresor. Are 21 de ani, este din Constanța și nu este pentru prima oară când ajunge în atenția oamenilor legii. Mai are două dosare penale tot pentru agresiune. 

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se află în dreptul unui imobil din zona CET a municipiului Constanța, un bărbat, de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se află pe trotuar, iar din lovitură, acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circulă pe prima bandă", a transmis, pentru Antena 3, Lilian Trifu, purtatopr de cuvânt IPJ Constanța.

Acum tânărul de 21 de ani est cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte și urmează ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun. În cazul în care va fi găsit vinovat riscă până la 12 ani de închisoare.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close