Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bătrân se luptă singur cu sărăcia, după ce soţia a murit în casă de frig: ”De cinci ani zace la pat”

Un bătrân se luptă singur cu sărăcia, după ce soţia a murit în casă de frig: ”De cinci ani zace la pat”

Suferinţa unui bătrân a impresionat mii de români, după ce soţia acestuia a sfârşit în condiţii greu de imaginat, fiind paralizată de frig, în casă.

Un bătrân se luptă singur cu sărăcia, după ce soţia a murit în casă de frig: ”De cinci ani zace la pat”
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2022   •   14:33

În ultima perioadă, din cauza lipsei unor surse de încălzire, mulţi români au murit de frig, fiind şi cazul unei bătrâne din satul Şipote, județul Iași.

În vârstă de 85 de ani, bătrâna nu a făcut faţă frigului şi a murit în prezenţa soţului ei.

La sosirea medicilor, bătrâna nu mai avea nicio şansă de salvare, soţul acesteia aflându-se, de asemenea, în șoc hipotermic.

"Pacienta a fost intubată, ventilată mecanic și încălzită, dar în momentul în care și-a recăpătat temperatura de 36 de grade s-a instalat stop cardio-respirator”, a declarat Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, citat de adevarul.ro.

@aloiasi.ro

♬ Sad Music - Max-Music

Bătrânul povesteşte că soţia se confrunta cu anumite probleme de sănătate, fiind imobilizată la pat de cinci ani.

După tragedie, omului nu i-a rămas decât să-şi plângă soţia şi să se lupte singur cu sărăcia.

Din fericire, oamenii care au văzut povestea bătrânului pe internet sunt hotărâţi să-l ajute şi să-i întindă o mână în perioada sărbătorilor.

”Vă rugăm să ne dați detalii să îl putem ajuta / Mi s-a rupt sufletul, mi-a amintit de bunicii mei / Vreau mai multe detalii despre această persoană, vreau să o ajut”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor. 

×
Subiecte în articol: batran sărăcie frig Iași
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close