Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bătrân din Bacău, dispărut de acasă, s-a întors după 30 de ani. În acest timp, familia i-a făcut slujbe de pomenire

Un bătrân din Bacău, dispărut de acasă, s-a întors după 30 de ani. În acest timp, familia i-a făcut slujbe de pomenire

Un bătrân din comuna Buhoci, judeţul Bacău, dispărut în urmă cu 30 de ani, a fost adus de o maşină şi lăsat în faţa casei în care locuieşte acum fiul său şi familia acestuia.

Un bătrân din Bacău, dispărut de acasă, s-a întors după 30 de ani. În acest timp, familia i-a făcut slujbe de pomenire
Sursa foto: Etv Bacau
de Georgiana Adam    |    04 Sep 2021   •   16:27

Întâmplarea a avut loc în comuna Buhoci, acolo unde locuia Vasile Gorgos, un bătrân dispărut de zeci de ani şi presupus mort, dar care are acum 93 de ani.

Bătrânul s-a întors acasă la sfârşitul lunii august, după ce familia nu mai ştia nimic de el din 1991, atunci când a fost văzut pentru ultima dată. Tot de atunci, familia îi face şi slujbe de pomenire, crezând că bătrânul ar fi murit.

Povestea a fost publicată de jurnaliştii de la RadioEasy Bacău şi ETV Bacău.

Vasile Gorgos a fost negustor de vite şi obişnuia să plece des de acasă cu animalele, chiar şi pentru o perioadă mai lungă de timp, însă se întorcea mereu. În anul 1991, el a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, iar după multe încercări eşuate de a-l găsi, familia a renunţat să mai spere că acesta mai este în viaţă.

În urmă cu câteva zile, nea Vasile a fost lăsat în faţa porţii de o maşină. Vecinii spun că omul era confuz, nu mai ştia care e poarta lui, dar era bine îngrijit.

Atunci când a fost întrebat de familie unde a fost în tot acest timp, omul a spus că acasă. Cel mai probabil, bărbatul suferă de o boală neurologică, având în vedere că nici nu-şi mai aminteşte de copiii săi.

După o absență de 30 de ani,bunicul apare acasă în condiții misterioase!

După o absență de 30 de ani,bunicul apare acasă în condiții misterioase! Prima parte

Publicată de E TV Bacău pe Joi, 2 septembrie 2021

În buzunarele bătrânului, nora acestuia a găsit un bilet de tren din ziua respectivă pe ruta Ploiești – Bacău, dar și buletinul de identitate cu adresa din comuna Buhoci. Este foarte posibil ca cineva să-l fi luat și dus acasă după adresa din buletin.

Familia cere ajutorul autorităților pentru a desluși această poveste încurcată.

×
Subiecte în articol: Vasile Gorgos Bacău
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close