Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrână de 74 de ani, omorâtă în propria casă, în Timișoara. Criminalul, găsit în comă alcoolică, în bucătărie

Bătrână de 74 de ani, omorâtă în propria casă, în Timișoara. Criminalul, găsit în comă alcoolică, în bucătărie

Un bărbat de 47 de ani a ucis cu sânge rece, ieri noaptea, o bătrână de 74 ani, în încercarea de a o jefui, în apartamentul ei din Timișoara. Criminalul a fost găsit ulterior în comă alcoolică, în bucătărie.

de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    16 Aug 2023   •   08:48

Scenele macabre s-au petrecut, ieri noapte, într-un apartament situat la etajul trei din Calea Sagului, în Timișoara. Femeia de 74 de ani era singură acasă și se pregătea de culcare în momentul in care atacatorul a intrat peste ea în apartament.

Agresorul a lovit-o cu putere cu o cărămidă în cap, iar mai apoi acesta a îndesat într-un rucsac mai multe bunuri din locuință.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bătrâna și-a revenit și cu ultimele puteri s-a luptat cu hoțul în holul locuinței, și chiar a reușit sa strige după ajutor pe casa scării. Vecinii au văzut-o plină de sânge și au chemat ambulanța.

Citește și: Condamnarea la moarte a criminalei care a ucis-o pe Alina, cerută într-o petiție: "Să-i facem dreptate acestei tinere"

Medicii au rămas surprinși când au descoperit că ucigașul era leșinat în bucătărie. Se pare că acesta se afla în comă alcoolică. Femeia a fost preluată de medici în stop cardio respirator. Medicii au încercat, în zadar, să o resusciteze. Aceasta a decedat în drum spre spital. 

Criminalul a fost reținut și dus la audieri. Se pare că acesta are 47 de ani și se numește Tiberiu Denes. Bărbatul este din județul Alba și nu este pentru prima dată când are probleme cu legea. El a mai fost condamnat în trecut pentru infracțiuni săvârșite în România și Germania.

×
Subiecte în articol: crima Timisoara ucisa criminal coma alcoolica
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close