Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrâna agresată fără milă de propria fiică, internată de urgență: 'Nu credeam că va supravieţui până dimineaţă'

Bătrâna agresată fără milă de propria fiică, internată de urgență: 'Nu credeam că va supravieţui până dimineaţă'

Bătrâna de 84 de ani din Vâlcea, bătută cu cruzime de fiica sa, în ziua de Paşti, a fost internată de urgență la spital. Din câte se pare, problemele de sănătate ale femeii nu au legătură cu agresiunea apărută în spațiul public. Vecinii, pe de altă parte, consideră că totul i se trage de la traumele pe care le-a îndurat de pe urma fiicei sale.

Bătrâna agresată fără milă de propria fiică, internată de urgență: 'Nu credeam că va supravieţui până dimineaţă'
Sursa foto: Capturi video
28 Mai 2020   •   16:48

Bătrâna a început să se simtă rău marți seară. ”Pe la ora 20.00, când m-am dus s-o schimb şi să-i dau să mănânce, mi-a zis că nu vrea nimic. Apoi a început să vomite maro! M-am speriat, i--am sunat pe copii, la Drăgăşani”, a declarat o rudă care o are în îngrijire, pentru Adevărul.

Ruda bătrânei a confirmat că aceasta s-a tot simțit rău în ultima perioadă: ”Fundul ei este şi acum negru, după o lună. O săltam de jos şi îi dădeam să mănânce cu lingura, că nici să mănânce singură nu mai putea. Nici de mâncat nu prea mai mănâncă. S-a tot plâns de dureri de cap, Dar la cum a lovit-o, nici nu-i de mirare. Am văzut că, din ce în ce, merge mai rău. Nu se poate mişca în pat, de pe o parte pe alta, cum o laşi seara, aşa o găseşti dimineaţa”.

 

Si vecinii au remarcat că starea bătrânei s-a deteriorat: „La cum arăta, când a plecat, nu credeam că va supravieţui până dimineaţă. Nimeni nu mai aşteaptă să se facă bine... Nu mai poate înghiţi mâncare, pastilele!”, a spus unul dintre ei.

De la apariția scandalului, consătenii au început să dea și mai multe detalii despre cazul revoltător. ”Venea la biserică cu ochii negri. Fie-sa o aducea forţat. Ne era şi ruşine. Am întrebat la un moment dat de ce e aşa, şi ni s-a spus că s-a împiedicat şi a căzut din pat. Aşa spunea mereu. Cred că nu avea zi bună, până nu o înghesuia. O trimitea forţat cu căruciorul, cu bidonul, la apă... Nu o lăsa nici să doarmă în timpul zilei. O punea să stea la poartă, ca să facă mişcare, cică. Picotea biata de ea, toată ziua, la poartă”.

Cazul femeii de 84 de ani din Creţeni, județul Vâlcea, a devenit cunoscut după ce pe internet a apărut un material video, filmat în data de 19 aprilie, în care victima dezbrăcată este bătută cu bestialitate și târâtă prin noroi, în propria curte, de către fiica sa. 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Valcea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close