Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână a fost bătută crunt pentru o mână de tămâie, în Vaslui. Se credea că face vrăji

O bătrână a fost bătută crunt pentru o mână de tămâie, în Vaslui. Se credea că face vrăji

O femeie în vârstă din Vaslui a fost snopită în bătaie după ce fiul unei prietene de-ale sale a crezut că practică vrăji împotriva sa. Femeia făcuse schimb de tămâie cu mama agresorului.

O bătrână a fost bătută crunt pentru o mână de tămâie, în Vaslui. Se credea că face vrăji
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Ioana Mircea    |    09 Dec 2022   •   17:24

O bătrână în vârstă de 85 de ani a fost lovită cu bestialitate de un bărbat de 33 de ani care a intrat peste ea în casă, în comuna Poienești, județul Vaslui, chiar în ziua Sfântului Nicolae.

Agresorul era beat și a vrut să se răzbune pentru că mama sa a făcut schimb de tămâie cu bătrâna. Bărbatul a crezut că cele două lucrează cu lucruri necurate împotriva iubitei lui și s-a gândit să le dea o lecție pe care să nu o uite prea ușor.

Astfel că și-a lovit victima cu pumnii la nivelul capului, apoi a pus mâna pe un cuțit și a amenințat-o că o va face bucăți. Vecinii spun că acesta și-a bătut și mama.

Bătrâna de 85 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui unde a primit îngrijiri medicale, iar agresorul fost transferat la Secția Psihiatrie. La câteva ore de la internare, acesta a forțat gratiile de la fereastră și a reușit să fugă din spital.

„După ce s-au luat declarațiile de la fața locului, bunica noastră a fost transportată cu ambulanța la UPU, iar Vasilică a fost dus la Psihiatrie. După două-trei ore a fugit de acolo după ce a forțat gratiile. A venit acasă, s-a urcat în mașină și a plecat la Roman, de unde este prietena lui, care de altfel a fost și motivul scandalului.

Spunem asta pentru că mama lui credea că femeia cu care stă el e clar-văzătoare. La începutul acestei luni, bunica noastră i-a dat mamei lui niște tămâie, să aibă de sărbători. El a crezut că acea tămâie urmează să fie folosită împotriva iubitei lui, și-a imaginat că bunica noastră și mama lui ar vrea să-i facă rău acelei femei și de Sfântul Nicolae, după ce a băut bine, s-a răzbunat pe ele”, au declarat rudele femeii bătute.

A doua zi după incident, agresorul a fost adus de fratele mai mare la Psihiatrie, încercând astfel să rezolve problemele cu băutura. Potrivit Poliției, agresorul are dosar penal pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Vaslui
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close