Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână din Galați a scos 500 de lei dintr-un bancomat și a rămas imediat fără ei

O bătrână din Galați a scos 500 de lei dintr-un bancomat și a rămas imediat fără ei

Un tânăr a jefuit o bătrână care scotea bani de la un bancomat din oraşul Galaţi. El a smuls banii din mâna femeii şi a dispărut, însă, ulterior, bărbatul a fost prins de poliţiştii care i-au înapoiat femeii banii.

O bătrână din Galați a scos 500 de lei dintr-un bancomat și a rămas imediat fără ei
Sursa foto: Pixabay
04 Mai 2020   •   17:05

Incidentul s-a produs luni în centrul oraşului Galaţi. Hoţul a furat de la bătrână suma de 500 de lei şi apoi a fugit pe o stradă. El a fost prins în scurt timp de poliţişti.

"Astăzi, 04 mai, la ora 10.12, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe strada Brailei, în dreptul unui ATM situat la parterul unui bloc, un tânăr ar fi smuls din mana unei femei o sumă de bani, după care ar fi fugit spre strada Sf. Spiridon.

Poliţiştii au mers imediat la fata locului si, în baza semnalmentele furnizate de victimă, o femeie de 74 de ani, şi a verificărilor efectuate în zonă, au depistat prezumtivul autor al faptei, un tânăr, de 26 de ani. Odată cu depistarea acestuia a fost recuperat şi prejudiciul provocat, în valoare de 500 de lei", au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. El a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea dispunerii unei masuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close