Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână imobilizată la pat şi un bărbat cu piciorul rupt, blocaţi în casă din cauza zăpezii. Autorităţile intervin cu şenilata

O bătrână imobilizată la pat şi un bărbat cu piciorul rupt, blocaţi în casă din cauza zăpezii. Autorităţile intervin cu şenilata

Autoritățile din Prahova intervin pentru a salva două persoane care au rămas blocate în casă din cauza zăpezii. Este vorba despre o femeie de 72 de ani şi un bărbat de 57 de ani.

O bătrână imobilizată la pat şi un bărbat cu piciorul rupt, blocaţi în casă din cauza zăpezii. Autorităţile intervin cu şenilata
de Cristi Georgescu    |    Ioana Mircea    |    31 Ian 2023   •   11:56

O femeie în vârstă de 72 de ani, care este imobilizată la pat şi un bărbat de 57 de ani care are piciorul rupt vor fi salvaţi de autorități, după ce aceștia au rămas blocați în casă din cauza zăpezii, în comuna Telega, din satul Boșilcești, judeţul Prahova.

Salvatorii prahoveni intervin acum cu șenilata pentru acordarea asistenței medicale de urgență celor două persoane.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Intervenim cu o autospecială cu capacitate mărită de trecere- șenilată UTV, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță din cadrul SAJ Prahova pentru a prelua două persoane rămase izolate din cauza drumul înzăpezit.

Este vorba despre o femeie în varsă 72 de ani, imobilizata la pat și un bărbat în vârstă de 57 de ani ce prezintă fractură membru inferior imobilizat cu atelă ghips", potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgenă Prahova.

Update 12.01

Autoritățile au ajuns la faţa locului şi au preluat victimele cu succes.

Update 13.56

Persoanele au refuzat transportul la spital. Apelul la 112 a fost efectuat de către o alta persoană care nu mai știa nimic de starea celor două persoane.

 

×
Subiecte în articol: ISU Prahova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close