Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână din Piatra Neamţ i-a interzis unui pompier să îi intre în casă, pe geam, după ce a salvat-o când a rămas blocată în timp ce ştergea geamurile

O bătrână din Piatra Neamţ i-a interzis unui pompier să îi intre în casă, pe geam, după ce a salvat-o când a rămas blocată în timp ce ştergea geamurile

O bătrână din Piatra Neamţ i-a interzis unui pompier să îi intre în casă, de teamă să nu îi facă mizerie, după ce a salvat-o când a rămas blocată pe faţada blocului în timp ce ştergea geamurile.

O bătrână din Piatra Neamţ i-a interzis unui pompier să îi intre în casă, pe geam, după ce a salvat-o când a rămas blocată în timp ce ştergea geamurile
Sursa foto: Antena 3
de Sebastian Bădiță    |    24 Aug 2021   •   10:46

Bătrâna în vârstă de 71 de ani a rămas blocată pe faţada blocului, în această dimineaţă, în timp ce ştergea geamurile de la balcon.

Femeia a ieşit pe geam şi a rămas blocată pe acoperişul balconului de la etajul inferior, astfel că a început să strige după ajutor, iar vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ. Salvatorii au adus o scară cu ajutorul căreia au urcat la etaj, iar unul dintre pompieri a ajutat-o pe femeie să intre înapoi în casă, pe geamul de la balcon.

Surpriza a venit în momentul în care pompierul aflat pe scară a încercat, la rândul său, să intre în casa bătrânei, pe geam.

Aceasta i-a interzis pompierului să îi intre în casă şi i-a spus că trebuie să coboare pe unde a urcat, adică pe scară.

"Nu strânge scara că doamna nu mă lasă să cobor pe la ea", a strigat pompierul către colegii săi, care se pregăteau să strângă scara.

Totul de teamă că pompierul i-ar putea face mizerie în casă, în timp ce ea făcea curăţenie.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț ISU Neamţ
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close