Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bătrâni din Alba au rămas fără economiile de-o viaţă. Metoda prin care o tânără din Sibiu i-a păcălit. "Venise să vadă de noi"

Doi bătrâni din Alba au rămas fără economiile de-o viaţă. Metoda prin care o tânără din Sibiu i-a păcălit. "Venise să vadă de noi"

O tânără din Sibiu s-a oferit să îngrijească o bătrână din localitatea Daia Română, județul Alba, și apoi a dispărut cu 8.000 de lei. Polițiștii verifică dacă aceasta a mai păcălit și alți vârstnici.

Doi bătrâni din Alba au rămas fără economiile de-o viaţă. Metoda prin care o tânără din Sibiu i-a păcălit. "Venise să vadă de noi"
Sursa foto: Pexels.com
de Silvia Preda    |    09 Feb 2022   •   18:28

Bătrâna păgubită are 84 de ani şi locuiește cu soțul ei în localitatea Daia Română, județul Alba. Copiii lor sunt plecați în străinătate, iar femeia a dat un anunț la ziar ca să găsească o persoană de încredere, care să o ajute.

O femeie de 36 de ani din Sibiu a răspuns anunţului şi s-a instalat în locuința celor doi bătrâni. Acesta a început la scurt timp să le ceară bani, iar bătrânii au ajutat-o de fiecare dată.

După ultimul împrumut, tânăra a dispărut

În total, bătrânii spun că i-au dat 8.000 de lei.

Polițiștii din Alba au reținut-o pe femeie pentru înșelăciune, dar prejudiciul nu a fost recuperat.
 

×
Subiecte în articol: batrani Daia Română Alba
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close