Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătrânică din satul Ţicău ucisă de un vecin, după ce l-ar fi rugat să nu arunce doza de bere pe stradă

Bătrânică din satul Ţicău ucisă de un vecin, după ce l-ar fi rugat să nu arunce doza de bere pe stradă

O bătrânică din satul Ţicău, comuna Ulmeni (Maramureş), în vârstă de 80 de ani, a fost ucisă de un tânăr vecin, după ce l-ar fi rugat să nu arunce doza de bere pe stradă.

Bătrânică din satul Ţicău ucisă de un vecin, după ce l-ar fi rugat să nu arunce doza de bere pe stradă
Sursa foto: Facebook
de Vasile Dale    |    18 Sep 2021   •   22:08

Femeia din satul Ţicău l-ar fi rugat pe vecinul său, Alex, un tânăr în vârstă de 20 de ani, să nu arunce doza de bere pe stradă, în faţa porţii sale, moment în care tânărul s-a enervat.

Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, atunci când tânărul a mers iniţial acasă, însă s-a întors pentru a-i da bătrânei o lecţie.

Înarmat cu un topor, acesta ar fi bătut-o pe femeie şi apoi a lovit-o în zona capului până ce bătrâna s-a stins din viaţă.

Oribila crimă a fost descoperită abia în această dimineaţă, atunci când fiul bătrânei a mers să o viziteze şi a găsit-o moartă în casă.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje ale Poliţiei, dar şi un procuror criminalist.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Omorâtă pentru că l-ar fi rugat pe criminal să nu arunce doza de bere pe stradă

Anchetatorii au demarat cercetările şi, iniţial, au identificat un prim suspect în persoana unui vecin al bătrânei, un bărbat în vârstă de 85 de ani.

Totuşi, ulterior, câinele de urmă folosit de anchetatori i-a dus pe aceştia la o altă casă aflată în apropiere, acolo unde locuieşte un tânăr de 20 de ani, soţia lui şi copilul celor doi de numai opt luni.

Acesta nu a fost găsit acasă, însă poliţiştii l-au depistat în scurt timp.

Suspectul ar fi declarat anchetatorilor că nu prea ține minte ce s-a întâmplat în casa femeii.

Vineri, respectiv a doua zi după crimă, se pare că suspectul s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Chiar a mers la locul de muncă, pentru că el era cel care își întreținea familia. A stat cu soția lui, și-a ținut bebelușul în brațe şi nu a lăsat nicio secundă de înțeles că el ar fi comis o asemenea crimă.

×
Subiecte în articol: Ţicău Ulmeni Maramureș
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close