Antena 3 CNN Actualitate Locale A mers la Poliţie şi şi-a lăsat acolo bebeluşul de 4 luni. Micuţul a fost internat la spital, iar Poliţia a fost anunţată imediat că deja dispăruse. Unde a fost găsit copilul

A mers la Poliţie şi şi-a lăsat acolo bebeluşul de 4 luni. Micuţul a fost internat la spital, iar Poliţia a fost anunţată imediat că deja dispăruse. Unde a fost găsit copilul

Un bebeluş de numai patru luni a fost dus la poliţie de un bărbat care spune că este tatăl copilului şi motivează că el nu se poate ocupa de micuţ, iar mama sa ar fi plecat de acasă.

A mers la Poliţie şi şi-a lăsat acolo bebeluşul de 4 luni. Micuţul a fost internat la spital, iar Poliţia a fost anunţată imediat că deja dispăruse. Unde a fost găsit copilul
Sursa foto: Foto: Pixabay
de M.Z.    |    16 Feb 2020   •   12:14

Incidentul a avut loc sâmbătă, la Petroşani. Bărbatul, de 40 de ani, le-a explicat oamenilor legii că mama copilului, în vârstă de 31 de ani, ar fi plecat de acasă şi i-a lăsat copilul în grijă, dar el nu este în măsură să facă acest lucru.

„Polițiștii au anunțat reprezentanții DGASPC și au luat măsura internării temporare a minorului la Secția Pediatrie a Spitalului din localitate”, au transmis polițiștii din Hunedoara.

După numai câteva ore, reprezentanții spitalului au sesizat Poliția că bebelușul a dispărut.

Polițiștii l-au găsit pe copil pe stradă, împreună cu mama sa și cu bărbatul de 40 de ani, care se recomandase ca fiind tatăl copilului.

Cei trei au fost duși la Poliția Petroșani. Protecţia Copilului a început o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă femeia poate avea grijă de copil sau dacă este nevoie să fie decăzută din drepturile părintești.
 

×
Subiecte în articol: bebelus Petrosani
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close