Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bebeluș din Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Părinții au luat la bătaie echipajul SMURD venit să le salveze copilul

Un bebeluș din Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Părinții au luat la bătaie echipajul SMURD venit să le salveze copilul

Un bebeluș de un an din comuna Derna, județul Bihor, a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Părinții acestuia au luat la bătaie echipajul SMURD care a venit să salveze copilul, iar polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Un bebeluș din Bihor a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Părinții au luat la bătaie echipajul SMURD venit să le salveze copilul
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    27 Iul 2021   •   18:12

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în cartierul de rromi din comuna Derna, județul Bihor.

Disperați de faptul că bebelușul a murit, părinții acestuia au luat la bătaie echipajul SMURD ajuns la fața locului și au spart geamurile, luneta și parbrizul ambulanței.

”În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita.

La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare. Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca, potrivit bihon.ro.

Din fericire, membrii echipajului SMURD nu au necesitat îngrijiri medicale.

”În urma evaluării preliminare, copilul a fost preluat în stop cardio-respirator și transportat într-o altă localitate la întâlnire cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea (fiind efectuate manevre de resuscitare pe mașină -n.r).

Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a fost declarat decedat în jurul orei 22:20”, a mai declarat Camelia Roșca.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Marghita au întocmit două dosare penale, unul pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și distrugere și unul pentru omor.

×
Subiecte în articol: Bihor bebelus
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close