Antena 3 CNN Actualitate Locale Bebeluş omorât şi îngropat în grădina unei bătrâne din Licurici, judeţul Gorj

Bebeluş omorât şi îngropat în grădina unei bătrâne din Licurici, judeţul Gorj

Un bebeluş a fost omorât şi îngropat, în urmă cu aproximativ doi ani, în grădina unei bătrâne din comuna Licurici, judeţul Gorj.

Bebeluş omorât şi îngropat în grădina unei bătrâne din Licurici, judeţul Gorj
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    24 Noi 2021   •   13:46

Copilul nou-născut ar fi fost ucis în urmă cu doi ani chiar de mama sa, tânăra fiind ajutată, la rândul ei, de propria mamă.

Totul a început în Târgu-Jiu, atunci când tânăra ar fi rămas însărcinată cu un alt bărbat, iar iubitul ei de atunci i-ar fi spus să scape de copil pentru că nu este al lui.

Ajutată de propia mamă, tânăra ar fi născut acasă, într-un apartament închiriat, iar apoi ar fi băgat copilul într-o pungă şi l-a lăsat să moară pe balcon. Ulterior, punga în care se afla copilul ar fi fost băgată în congelator, iar după câteva luni, cele două femei au luat copilul şi l-au dus în comuna Licurici şi l-au îngropat pe terenul din spatele casei unei vecine.

Vecina, o bătrănă, le-a prins în flagrant pe cele două femei, însă a fost rugată de acestea să ţină totul secret pentru că ar putea ajunge la închisoare.

În urmă cu câteva zile, bătrâna nu a mai putut suporta vina şi a mers direct la Poliţie.

Bebeluş omorât şi îngropat în grădină, în comuna Licurici din Gorj

"Avem înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în care se efectuează cercetări cu privire la posibilitatea săvârșirii unei infracțiuni de omor asupra unui membru al familiei.

Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist care va face toate demersurile legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la comiterea faptei și tragerea la răspundere a celor vinovați", a declarat Cristina Ciobanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru gorjeanul.ro.

În prezent, tânăra este căsătorită, are un băiețel, care este deja la grădiniță, iar mama ei este plecată la muncă în Italia. Oamenii spun că tânăra are grijă și de cei patru frați mai mici, pentru că tatăl său a murit, în urmă cu câteva luni.

×
Subiecte în articol: Licurici Gorj
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close