Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bebeluș de opt luni și tatăl lui au murit într-un grav accident rutier, petrecut la Copșa Mică

Un bebeluș de opt luni și tatăl lui au murit într-un grav accident rutier, petrecut la Copșa Mică

Un bebeluș de doar opt luni și tatăl lui au murit, într-un grav accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Copșa Mică spre Mediaș.

de Andrei Naiţă    |    31 Ian 2024   •   10:25

Un accident mortal a avut loc, noaptea trecută, în jurul orei 03:00, pe DN 14, la ieșirea din localitatea Copșa Mică spre Mediaș.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și două ambulanțe SAJ.

Au fost găsite trei victime, o tânără și un bebeluș încarcerați și un bărbat proiectat în afara autoturismului. 

S-a intervenit pentru extragerea tinerei în vârstă de 17 ani și a bebelușului în vârstă de 8 luni. Bebelușul era în stop cardiorespirator, astfel încât s-au aplicat manevre de resuscitare.

Din nefericire micuțul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

Tânăra de 17 ani, care era chiar mama bebelușului, a fost extrasă din mașină conștientă, aceasta având multiple traumatisme. Fata a fost transportată la CPU a spitalului de pediatrie din Sibiu. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, proiectat în afara mașinii, se afla și el în stop cardiorespirator. În urma manevrelor de resuscitare acesta nu a răspuns, fiind declarat decedat. 

”La data de 31 ianuarie, în jurul orei 03.00, polițiștii rutieri au intervenit la un accident deosebit de grav, produs pe DN 14, la ieșirea din Copșa Mică spre Mediaș. Din cauze care urmează a se stabili, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Șeica Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod de pe partea stângă a sensului de mers și s-a răsturnat.

Din păcate, în urma evenimentului au rezultat decesul conducătorului auto și al unui pasager, un copil în vârstă de 8 luni, precum și rănirea gravă a unei pasagere, o tânără în vârstă de 17 ani, din Copșa Mică.

În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: accident Copșa Mică au murit
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close