Antena 3 CNN Actualitate Locale El este ”Belmondo de Arad”, interlopul găsit mort în casă chiar de ziua lui

El este ”Belmondo de Arad”, interlopul găsit mort în casă chiar de ziua lui

Un cunoscut interlop din Arad a fost găsit mort în casă chiar de ziua lui.

El este ”Belmondo de Arad”, interlopul găsit mort în casă chiar de ziua lui
Sursa foto: Captură foto Antena 3 CNN
de Daciana Cordoş    |    26 Mai 2023   •   13:39

Polițiștii au intrat în locuința lui Marius Datcu, cunoscut drept "Belmondo de Arad", după ce fratele acestuia i-a alertat pentru că nu îi răspundea la telefon de câteva zile. 

În data de 25 mai, bărbatul ar fi împlinit 48 de ani. Fratele său, care încerca să dea de el de câteva zile, a alertat pompierii care s-au deplasat la apartamentul în care bărbatul stătea cu chirie. Aceștia au spart ușa și l-au găsit pe interlop mort în pat, fără urme de violență pe corp. 

Marius Datcu, zis Belmondo, era un interlop din garda veche, unul dintre locotenenții lui Uțu Rohozneanu, aflat acum după gratii pentru trafic de droguri. 

În vara lui 2021, prietena lui Belmondo, Anca Mureșan, o fostă ziaristă, era găsită moartă în Mureș. Cei doi consumaseră ”șoricioaică” în acea zi. Tânăra a intrat în apă și nu a mai ieșit. Marius Datcu nu a anunțat poliția despre dispariția ei, pe motiv că ar fi adormit. 

Acum, trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală. Din primele informații, bărbatul era mort încă de acum câteva zile. Urmează ca medicii legiști să stabilească cu exactitate cauza morții. 

×
Subiecte în articol: Belmondo de Arad interlop Marius Datcu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close