Antena 3 CNN Actualitate Locale Bianca și-a retras plângerea cu 48 de ore înainte să fie omorâtă într-o cabană părăsită, în Vișeu de Sus

Bianca și-a retras plângerea cu 48 de ore înainte să fie omorâtă într-o cabană părăsită, în Vișeu de Sus

Bianca Țicală, tânăra mamă a doi copii omorâtă într-o cabană părăsită de la marginea orașului Vișeu de Sus, județul Maramureș, și-a retras plângerea cu 48 de ore înainte să fie ucisă.

Bianca și-a retras plângerea cu 48 de ore înainte să fie omorâtă într-o cabană părăsită, în Vișeu de Sus
Sursa foto: Facebook
08 Iun 2020   •   20:31

După numeroase bătăi încasate și amenințări cu moarte, atât la adresa ei, cât și la adresa copiilor, Bianca a decis să îl ierte pe bărbatul cu care avea o relație încă din clasa a VII-a.

Cu 48 de ore înainte să fie omorâtă într-o cabană părăsită de la marginea orașului Vișeu de Sus, Bianca a cerut instanței retragerea ordinului de restricție emis împotriva iubitului ei.

Tânăra de 18 ani l-a iertat pe tatăl copiilor ei, după ce tânărul a început să plângă în fața judecătorului.

Astfel, cei doi s-au mutat, din nou, împreună, în locuința părinților fetei și părea că totul va fi bine pentru ei, dar și pentru copii.

El este criminalul Biancăi, tânăra mamă a doi copii omorâtă într-o cabană părăsită în Vișeu de Sus

Bianca Țicală, tânăra mamă a doi copii omorâtă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus

Tânără mamă a doi copii, omorâtă într-o cabană părăsită în Vișeu de Sus

Sâmbătă, Bianca și Claudiu (24 de ani) au plecat la cumpărături, apoi au luat un taxi și au cerut să meargă spre locuința unei mătuși, însă pe drum s-au răzgândit.

"A fost vorba să-i duc până la mătuşă-sa, în vale, că are el o mătuşă. După aia, în maşină au discutat să urce în deal, acolo. Au spus că au pe un deal cartofi şi să meargă acolo să vadă cum sunt, cum s-au făcut", a declarat taximetristul Ion Kreiter pentru sighet247.ro.

Când au ajuns la marginea orașului, într-o zonă pustie, criminalul a băgat-o pe Bianca într-o cabană despre care știa că este părăsită și a bătut-o cu o cruzime greu de imaginat.

Când a realizat că fata încă respira, a pus mâna pe o sârmă și a strangulat-o. Apoi, a mers în pădure, nu departe de cabană, și a încercat să se spânzure, însă a fost salvat în ultima clipă.

Înainte de a se spânzura, criminalul le-a contactat pe sora și mama Biancă și le-a anunțat că fata nu se mai întoarce acasă, iar el se va sinucide.

×
Subiecte în articol: Vișeu de Sus
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close