Antena 3 Actualitate Locale Biciclist obligat la muncă în folosul comunității după ce a fost prins de radar

Biciclist obligat la muncă în folosul comunității după ce a fost prins de radar

09 Mai 2017   •   08:18
Biciclist obligat la muncă în folosul comunității după ce a fost prins de radar
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Un biciclist din Gorj a fost obligat la muncă în folosul comunității, după ce a fost prins de radarul poliției, potrivit libertatea.ro.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii ca urmare a unei amenzi primite în noiembrie 2016 şi neplătită nici până în prezent.

Totul a început în noiembrie 2016, când omul a fost oprit de poliție și amendat cu 750 de lei pentru că nu deţinea echipamente reflectorizante pe spiţele roţilor, adăugând şi că a trecut prin aparatul video radar.

„A condus bicicleta pe DN 66 Moi, localitatea Bîlteni, nefiind echipată cu elemente sau dispozitive care în mişcare formează un cerc continuu fluorescent-reflectorizante de culoare portocalie fixate pe spiţele roţilor. De asemenea, nu a fost dotată cu sistem de avertizare sonoră. A fost înregistrat de aparatul video radar tip autoturism, montat pe autoturismul MAI 34744”, se arată în procesul verbal încheiat de agentul Ion Brânzan, de la Serviciul Rutier Gorj.

Pentru că biciclistul, asistat social, nu a plătit nici până acum amenda, Primăria Bîlteni va deschide un proces în instanţă pentru obţinerea unei hotărâri prin care un bărbat va executa mai multe ore de muncă în folosul comunităţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close