Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce a scris în biletul de adio Ionuț, asistentul medical din Arad care și-a injectat o doză letală de morfină. Mesajul era pentru iubita lui însărcinată

Ce a scris în biletul de adio Ionuț, asistentul medical din Arad care și-a injectat o doză letală de morfină. Mesajul era pentru iubita lui însărcinată

Ionuț Mureșan, asistentul medical din Arad, care s-a sinucis în seara de 1 martie, a lăsat un bilet de adio.

Ce a scris în biletul de adio Ionuț, asistentul medical din Arad care și-a injectat o doză letală de morfină. Mesajul era pentru iubita lui însărcinată
Sursa foto: Facebook/ Ionut Muresan
de Mia Lungu    |    08 Mar 2023   •   16:57

Presa locală a dezvăluit ce scria în biletul de adio lăsat de Ionuț Mureșan, înainte de a-și pune capăt zilelor. Acesta ar fi scris câteva rânduri pentru iubita lui, care este însărcinată.

El a fost găsit în propriul birou din Arad, la nici o lună după ce anunțase că el și iubita lui vor deveni părinți. Bărbatul și-a injectat o doză mortală de morfină.

"Vreau să vă spun ceva, până mai zilele trecute era oarecum o incertitudine, nu m-am prea putut bucura așa să simt bucuria și împlinirea, dar acum este 100% sigur și vreau să împărtășesc și cu voi, eu cu Silvia Ionela vom deveni părinti! Trebuia sa împărtășesc bucuria asta cu voi că nu m-am putut abține. O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!", a fost mesajul postat de Ionuț.

Citește și: Un asistent medical din Arad și-a pus capăt zilelor la birou. Iubita lui însărcinată a sunat la 112 | "O iubesc și m-a făcut să fiu cel mai fericit bărbat!"

Iubita lui este cea care a cerut ajutor, deoarece acesta nu răspundea la telefon și avea biroul închis. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

"Restul ca și când n-ați exista. Nu-mi pasă. Să fiți fericiți!", ar fi încheiat Ionuț biletul de adio, potrivit publicației  Special Arad.

Biletul mai conținea, se pare, câteva rânduri și pentru iubita sa, dar presa a preferat să nu facă public conținutul integral al biletului, din respect pentru familia și prietenii aflați acum în suferință.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close