Antena 3 CNN Actualitate Locale Bloc din Buzău evacuat după ce un apartament a luat foc. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Bloc din Buzău evacuat după ce un apartament a luat foc. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Alarma s-a dat joi după amiază, când, printr-un apel la 112 s-a anunţat că la un apartament din cartierul Micro 14 din Buzău a izbucnit un incendiu. Circa 20 de persoane au fost scoase din bloc, dintre care două au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bloc din Buzău evacuat după ce un apartament a luat foc. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
de Claudia Popovici    |    01 Iul 2021   •   19:01

Potrivit ISU Buzău, incendiul a izbucnit la un bloc din cartierul Micro 14. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea pompierilor, casa scării era inundată cu fum. Salvatorii au stabilit că incendiul era situat în dormitorul unui apartament, în jurul unor lumânări. A ars mobila din jurul acestora, degajând cantități mari de fum.

Incendiul a fost lichidat, iar pompierii intervin pentru evacuarea fumului.

Conform ISU Buzău, au fost evacuate aproximativ 20 de persoane. Două dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Este vorba despre o persoană imobilizată la pat, care locuiește la etajul 2 și care a suferit un atac de panică, și un alt locatar, intoxicat cu fum. Ambii buzoieni au primit ajutor de specialitate la fața locului dar au refuzat transportul la spital.

Proprietarul apartamentului în care au izbucnit flăcările a reușit să iasă teafăr din casă înainte de sosirea salvatorilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: bloc Buzau incendiu apartament pompieri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close