Antena 3 CNN Actualitate Locale Bloc din Piteşti evacuat după ce un bărbat a găsit o grenadă în apartamentul tatălui său

Bloc din Piteşti evacuat după ce un bărbat a găsit o grenadă în apartamentul tatălui său

Locatarii unui bloc din Pitești, județul Argeș, au fost evacuați, duminică, după ce un bărbat a găsit o grenadă în balconul apartamentului tatălui său, fost cadru militar, dar care nu mai este în viață de câțiva ani.

Bloc din Piteşti evacuat după ce un bărbat a găsit o grenadă în apartamentul tatălui său
Sursa foto: epitesti.ro
de Claudia Popovici    |    05 Mar 2023   •   19:55

Imediat după ce a descoperit grenada, bărbatul a sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au luat primele măsuri și au evacuat locatarii de la etajele 6 până la 10 și au blocat accesul în zonă.

La caz au mers și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, echipajele specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentul Pirotehnic, pentru cercetări.

„Din primele verificări, s-a constatat că grenada este ofensivă, posibil de manevră și a fost ridicată, în condiții de siguranță”, transmite Poliția Argeș.

Cercetările vor fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

×
Subiecte în articol: grenada bloc evacuat Cadru militar
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close