Antena 3 CNN Actualitate Locale BMW cu număr indecent, săltat de Poliţia Locală după ce a blocat un întreg cartier, în Mamaia

BMW cu număr indecent, săltat de Poliţia Locală după ce a blocat un întreg cartier, în Mamaia

Un bolid de lux, marca BMW, cu număr indecent, de Marea Britanie, a fost săltat de Poliţia Locală Constanţa, după ce a blocat un întreg cartier, în Mamaia.

BMW cu număr indecent, săltat de Poliţia Locală după ce a blocat un întreg cartier, în Mamaia
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    10 Aug 2021   •   11:31

Un turist a rămas fără mașină, după ce a blocat calea de acces în parcarea dintr-un cartier de lux, în zona Mamaia Nord. Bolidul, care valorează câteva zeci de mii de euro, a fost ridicat în această dimineață de Poliția Locală Constanţa.

Fără să-i pese că blochează celelalte mașini, turistul și-a lăsat autoturismul chiar pe mijlocul străzii care asigură accesul în parcare. Lipsa se bun simț îl va costa însă scump.

Pentru ridicarea mașinii și eliberarea căii de acces va trebui să plătească 450 de lei.

La această sumă se mai adaugă 120 de lei pentru transportul mașinii în parcul auto al Primăriei Constanța, încă 60 de lei pentru fiecare zi în care mașina va rămâne în parc, dar și trei puncte de penalizare.

Turistul riscă o sancțiune și pentru utilizarea plăcuțelor de înmatriculare neoficiale, pe care le ale montate pe mașină.

În cazul în care mașina ar fi depistată în trafic, șoferul va plăti până la 435 de lei amendă și se va alege și cu 3 puncte de penalizare.

UPDATE. La câteva ore după ce a fost ridicată din Mamaia, maşina a fost oprită în trafic de poliţiştii din Constanţa care au confiscat plăcuţele de înmatriculare.

"Astăzi, 10 august, în jurul orei 11.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat, pe strada Caraiman din municipiu, un autoturism, care avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare neconforme cu standardele în vigoare.

Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 435 de lei, totodată fiind aplicată măsura tehnico-administrativă, respectiv reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

×
Subiecte în articol: BMW Mamaia Poliţia Locală Constanţa
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close