Antena 3 CNN Actualitate Locale Zeci de bolnavi ținuți în frig şi ploaie, la grămadă, la Spitalul Județean Ploiești. "E inadmisibil... Oamenii aşteaptă singurul medic care e în operație"

Zeci de bolnavi ținuți în frig şi ploaie, la grămadă, la Spitalul Județean Ploiești. "E inadmisibil... Oamenii aşteaptă singurul medic care e în operație"

Aproape 40 de bolnavi, unul lângă altul, au fost nevoiți să aștepte afară în ploaie, marți dimineață, pentru a intra la un consult la ortopedie, la ambulatoriul de la Spitalul Județean Ploiești. 

Zeci de bolnavi ținuți în frig şi ploaie, la grămadă, la Spitalul Județean Ploiești. "E inadmisibil... Oamenii aşteaptă singurul medic care e în operație"
Sursa foto: observatorulph.ro
de M.Z.    |    02 Iun 2020   •   11:59

"Coadă afară de zeci de oameni la ortopedie. Pentru că ieri și în weekend toată secția a fost închisă. Complet. Doar urgențele au fost tratate. E inadmisibil… Și oamenii stau acum în frig și ploaie așteptând singurul medic care, deși are program 08.00 – 13.00, acum este în operație. Ce administrație are acest spital??? Și ce pot face oamenii care stau acolo zi de zi?”, a scris un cititor, care a reclamat și faptul că nu se ține cont nici de distanțarea socială, potrivit observatorulph.ro.

Conducerea unității medicale recunoaște că sunt probleme la începutul fiecărei săptămâni și promite realizarea unui nou flux de triere.

Ulterior, managerul unității medicale a anunțat că numărul de medici a fost suplimentat și că de vină ar fi și sistemul electronic pentru eliberarea rețetelor.

"Am discutat cu șeful de secție care mi-a spus că a fost suplimentat numărul de medici de la unul la trei, însă s-a constatat că merge mai greu și sistemul electronic pentru eliberarea rețetelor și concediilor medicale", a precizat ec. Marius Niculescu, managerul Spitalului Județean Ploiești.

×
Subiecte în articol: Ploiești ortopedie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close